Početna - IZDVOJENO - Kvarner predstavljen u Rimu
rim
foto: web

Kvarner predstavljen u Rimu

Turistička zajednica Kvarnera u Rimu je predstavila svoju turističku ponudu. U konferenciji je prisustvovalo pedesetak novinara i partnera. Iako u Rimu postoji brojna riječka emigracija doznali su da ih nitko nije kontaktirao kako bi pomogli u promociji Kvarnera, mnogi su u brojnim talijanskim medijima te uvelike mogu otvoriti vrata promociji. Navode kako su oni otvoreni za svaku promociju, jer je Kvarner i Rijeka njihov kraj neovisno što sada žive u Rimu.

Novinari su upoznati s mogućnostima našeg kraja – od gastronomske ponude i vrhunskih restorana, zdrastvenih usluga koje su na talijanskom tržištu vrlo cijenjene i tražene, smještajnih kapaciteta, ponude aktivnog odmora pa sve do klasično ljetnog odmora na moru.

Dostupnost regiji Kvarner u 2014. godini olakšat će nova avio linija Rim – Rijeka – Rim. Leotvi počinju 20.6.2014. godine a trajanje leta je jedan sat i petnaest minuta. Početna cijena avio karte je 50,37 eura u jednom smjeru. Prezentacija kvarnerskog turizma samo je jedan element jake marketinške kampanje usmjerene na talijanske goste, koja uključuje pristutnost na talijanskim turističkim portalima i specijaliziranim magazinima te reklamiranje na Googleu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...