Početna - IZDVOJENO - Lari Mari osvojile Kiklopa
web

Lari Mari osvojile Kiklopa

Larissa Kunić i Marieta Kola, književnice iz Opatije, osvojile su nagradu Kiklop. Kiklop se dodjeljivao u sklopu 20. Sajma knjiga u Istri u Puli u nedjelju. Opatijske književnice dobile su ovu književnu nagradu u jednoj od jedanaest kategorija, onoj za  za debitantsku knjigu godine. Riječ je o knjizi „Bez ljubvi i mržnje“.

Larissa i Marieta pišu knjige već dvadesetak godina ali tek su nedavno odlučile izdati svoj prvi roman „Bez ljubvi i mržnje“. Roamn je brzo postao književni hit i već sedammjeseci je visoko pozicioniran na ljestvici čitanosti u emisiji „Pola ure kulture“.

Na proljeće ćemo moći pročitati njihov drugi roman „Crnački znoj“, a kao i nagrađena knjiga i ova će biti u izdanju nakladničke kuće „Ljevak“.

Čestitamo i mi nagrađenim književnicama i želimo im još puno uspješnih izdanja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa”

Vrijedni učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa” u Rijeci. Učenici slastičari ...