Početna - IZDVOJENO - Liburnicon poziva volontere da se priključe ovogodišnjem izdanju festivala

Liburnicon poziva volontere da se priključe ovogodišnjem izdanju festivala

Liburnicon, opatijski festival fantastike i znanstvene fantastike traži volontere koji će pomoći pri organizaciji ovogodišnjeg festivalskog izdanja koje se održava 12. i 13. kolovoza.

Razloga za volontiranje na Liburniconu ima mnogo, ali kao najbitnije istaknuli bismo upoznavanje novih ljudi i stjecanje novih prijatelja, rad u timu kroz zabavu, razvijanje novih organizacijskih vještina, posjet dijelovima programa i sudjelovanje u realizaciji festivala Liburnicon kao bitnog ljetnog sadržaja namijenjenog domaćim i stranim posjetiteljima Opatije, koji bez pomoći volontera ne bi bilo moguće održati.Prijaviti se za volontiranje na Liburniconu možete putem obrasca za prijavu koji se nalazi ovdje.

Preduvjet za volontiranje je imati 15 ili više godina. U slučaju da ste maloljetni, morate donijeti potpisanu suglasnost roditelja, koju ćete dobiti putem e-maila.Pomoć volontera je potrebna prije  festivala, za vrijeme festivala te dva dana nakon festivala u područjima logistike, produkcije, administracije i rada s ljudima.Volonteri dobivaju akreditaciju kojom mogu pristupati sadržajima za vrijeme festivala, ali i neposredno prije i kasnije, obroke, bezalkoholna pića, volonterske sate te mogućnost prisustvovanja odabranim dijelovima programa.

Ako imate dodatnih pitanja obratite se na: liburnicon@kulturnifront.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gospa

15. kolovoz, blagdan Vele Gospe

Svim čitateljicama i čitateljima portala Liburnija.com povodom blagdana Vele Gospe želimo mir i sreću. Redakcija portala liburnija.com