Početna - IZDVOJENO - Lidlova trgovina Viškovo 89. trgovina u Hrvatskoj i peta na riječkom području
Otvorenje Lidla Viskovo

Lidlova trgovina Viškovo 89. trgovina u Hrvatskoj i peta na riječkom području

 Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, otvorio je 18. veljače svoju novu trgovinu u općini Viškovo, a ovim otvaranjem Lidlova prodajna mreža broji ukupno 89 trgovina u Hrvatskoj i 5 na riječkom području. Lidl je u izgradnju trgovine, koja zapošljava 21 radnika, uložio cca 3,7 milijuna eura. Trgovinu su svečano otvorile dvije dame – voditeljica trgovine Aida Veljačić, uz pomoć načelnice općine Viškovo Sanje Udović i dobro poznatog Olivera Dragojevića, Lidlovog zaštitnog lica. Svečanost su uljepšale i mažoretkinje iz Udruge Halubajke Viškovo.

Lidl je 18. veljače u Viškovu pored Rijeke otvorio još jednu svoju trgovinu, 89. u Hrvatskoj. Vrpcu na ulazu petog Lidla na riječkom području simbolično je prerezala voditeljica trgovine Aida Veljačić, uz pomoć načelnice općine Viškovo Sanje Udović i Olivera Dragojevića, poznatog pjevača i Lidlovog zaštitnog lica. Trgovina u Viškovu, baš kao i preostalih 88 Lidlovih trgovina u Hrvatskoj, svojim će kupcima svakodnevno nuditi samo najsvježije i najkvalitetnije proizvode po najpovoljnijim cijenama.

Lidl Viškovo zapošljavat će 21 osobu, a u izgradnju trgovine Lidl je ukupno investirao cca 3.7 milijuna eura. Površina prodajnog prostora novog Lidla je 1.174 m2, dok je bruto površina cijele filijale 1.966 m2, a kupcima će na raspolaganju biti 78 parkirališnih mjesta. Objekt je smješten na glavnoj prometnici u Viškovu, a na Lidlovo parkiralište i u trgovinu dolazi se putem pristupne prometnice, koju je Lidl projektirao i ishodovao dozvole za istu. Izgradnjom prve faze pristupne prometnice koja vodi do Lidla stvoreni su uvjeti za daljnji razvoj buduće poslovne zone.

Otvorenja svojih trgovina Lidl tradicionalno prati društveno-odgovornim aktivnostima, pa je tako i ovoga puta donirao Udrugu Halubajke iz Viškova. Udruga okuplja djevojčice i djevojke u dobi od 3 do 25 godina, koji su željni druženja, plesa, putovanja i zabave. Halubajke postoje od 1989. među prvim su mažoretkinjama na području Hrvatske i jedne od prvih članica Hrvatskog mažoret saveza (HMS), koji je najkonkurentniji savez mažoret timova u svijetu. Kao zahvalu, simpatične Halubajke otvorenje su uljepšale svojom koreografijom, a posjetitelji i prvi kupci uživali su družeći se uz besplatna fina peciva, slatkiše, kavu i čaj iz Lidla.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...