Početna - IZDVOJENO - Linić ponudio Milanoviću mandat na raspolaganje
foto: pixsel

Linić ponudio Milanoviću mandat na raspolaganje

Ministar financija Slavko Linić uz odluku o razrješenju svog pomoćnika Branka Šegona, ponudio je premijeru Zoranu Milanoviću i mandat na raspolaganje, potvrdilo nam je nekoliko izvora bliskih Vladi i SDP-u. Kako doznajemo iz Ministarstva financija, u Vladu je u petak u predloženom tekstu priopćenja o Šegonovom razrješenju otišla i rečenica o tome da Linić nudi mandat na raspolaganje te je uz to bio priložen i dokument takve »ponude«

Ministar financija Slavko Linić uz odluku o razrješenju svog pomoćnika Branka Šegona, ponudio je premijeru Zoranu Milanoviću i mandat na raspolaganje, potvrdilo nam je nekoliko izvora bliskih Vladi i SDP-u.  Kako doznajemo iz Ministarstva financija, u Vladu je u petak u predloženom tekstu  priopćenja o Šegonovom razrješenju otišla i rečenica o tome da Linić nudi mandat na raspolaganje te  je uz to bio priložen i dokument takve »ponude«, piše Novi list.

To znači da Linić nije ponudio neopozivu ostavku, nego  je odluku o svom ministarskom mandatu prebacio na Zorana Milanovića.  Kako se Vlada o tome u svome priopćenju u petak nije očitovala čini se da su takav Linićev potez odlučili zanemariti. Jučer u Vladi nije bilo moguće dobiti potvrdu, ali ni demanti ove informacije.

Na tu temu nismo uspjeli kontaktirati ni ministra financija, a dio naših sugovornika kaže da je očito priča za obojicu završila u petak, te podsjećaju da je premijer  u nedjelju iz Dubrovnika poručio da Vlada nastavlja s radom i da neće biti rekonstrukcije.

Dajući mandat na raspolaganje Linić je očito premijeru poručio da želi nastaviti raditi ministarski posao, ali i da je odluka hoće li to biti tako ipak na šefu Vlade.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...