Početna - IZDVOJENO - Počinje Ljeto na Ljetnoj-otvorenje premješteno u SD Marino Cvetković
marino cvetkovic
foto:freepix.biz

Počinje Ljeto na Ljetnoj-otvorenje premješteno u SD Marino Cvetković

Kako je već ranije najavljivano, u subotu 4. lipnja u 21.30 ustanova Festival Opatija otvara svoju sezonu „Ljeto na Ljetnoj 2016“ koncertom „Dobar glas daleko se čuje“ na kojemu nastupaju četiri hrvatske zvijezde čiji se glasovi uistinu čuju daleko: Mia Negovetić, djevojčica koja je pokorila Hollywood nevjerojatnim talentom i skromnošću, Nina Kraljić, prva pobjednica hrvatskog izdanja showa The Voice i predstavnica naše zemlje na ovogodišnjem Eurosongu u Stockholmu; Damir Kedžo, „slavuj s Krka“ koji je nedavnim nastupom na međunarodnom showu The New Wave Stars u Rusiji zaledio zahtjevnu publiku te Marko Tolja, multitalentirani Riječanin svjetskog glasa i stasa koji je rasprodao Lisinski, s Oliverom Dragojevićem raspametio londonski Albert Hall te svjetskoj publici pokazao kako zvuči Sinatra modernog doba.

Iz Festivala Opatija stiglo je priopćenje u kojem se navodi kako “na žalost nas organizatora, izvođača, a vjerujemo i publike, zbog vrlo promjenjivih vremenskih prilika kojima ni meteorlozi ne mogu proniknuti obrazac pa iz sata u sat dobivamo ne samo drugačije, nego i kontradiktorne prognoze, prisiljeni smo održavanje koncerta premjestiti u zatvoren prostor – sportsku dvoranu Marino Cvetković (na adresi Stubište Lipovica). Vrijeme održavanja koncerta ostaje nepromijenjeno. Naime, da bismo projekt ovako zahtjevne produkcije  organizirali, potrebno je barem 48 sati suhog vremena zbog postavljanja opreme, svjetlosnih i tonskih probi te ostalih produkcijskih zahvata. Ono u čemu su meteorolozi suglasni jest da nas u petak i subotu očekuje i dalje promjenjivo vrijeme s kišnim razdobljima, ne ostavljajući nam time drugu opciju osim premještaja ovog spektakla u zatvoren prostor. Kako na ovom koncertu nastupa tridesetak vrhunskih glazbenika iz cijele Hrvatske koje je zbog njihovih obaveza teško ponovo okupiti, nismo u mogućnosti koncert odgoditi za neke sretnije meteorološke uvjete.

Premda je Ljetna pozornica samo jedna, uvjereni smo kako naši gledatelji neće biti zakinuti te da nas i u dvorani uistinu očekuje vrhunski događaj” ističu organizatori na kraju priopćenja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Novi prihodovni cenzusi i iznos jednokratne pomoći u Odluci o socijalnoj skrbi

Novost je i subvencija u iznosu 25 posto produženog boravka za djecu roditelja koji primaju dječji doplatak Grad Kastav uz ...