Početna - IZDVOJENO - Lokalna kampanja seli na digitalne platforme

Lokalna kampanja seli na digitalne platforme

Djelomičan, ali dosta strog lockdown s kojim je suočena Primorsko-goranska županija u velikoj mjeri utječe i na održavanje lokalnih izbora. Ovog će tjedna Vlada raspisati izbore i počinje prikupljanje potpisa za kandidate, a to zahtijeva fizičku prisutnost i potpis zainteresiranih građana, stoga su političke stranke na čudu kako doskočiti toj novoj situaciji uoči izbora koji se održavaju 16. svibnja.
Potpuno je jasno da će se ovi izbori zbog takve situacije morati preseliti u potpuno novi medij – gotovo potpunu online komunikaciju s biračima, a jedino će prikupljanje potpisa dijelom ostati na klasičnim štandovima, no uz posebne stroge mjere, maske na otvorenom i drugo.
Nitko se zasad ne boji smanjenog izlaska na same izbore jer se svi nadaju da će nakon ovih strogih mjera ipak uslijediti pad broja zaraženih i da ćemo sredinom svibnja ipak biti u boljoj situaciji.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Primanje za opatijske laureate – glazbenike Ellu i Duleta

Gradonačelnik Fernando Kirigin priredio je primanje za opatijske glazbenike, laureate ovogodišnjih popularnih glazbenih festivala ČAnsonfesta i MIK-a Emanuelu Lazarić – Ellu i Duška ...