Početna - IZDVOJENO - Lovran jedna od prvih općina u Hrvatskoj za online propusnice

Lovran jedna od prvih općina u Hrvatskoj za online propusnice

Za to su zaslužni dečki iz Creative media.

Stožeri civilne zaštite u gotovo svim gradovima i općinama diljem Hrvatske tijekom utorka bili su zatrpani brojnim zahtjevima građana za izdavanjem propusnice za napuštanje mjesta prebivališta kako bi mogli skrbiti i svojoj djeci ili starijima, odnosno ići u nabavku hrane i potrepština.

Na društvenim mrežama mogle su se tijekom dana vidjeti brojne žalbe kako se čitavog dana čeka na propusnicu te kako im se na kontakt telefonske brojeve nitko ne javlja. Gradonačelnik  Ivo Dujmić na svojim je Facebook stranicama zamolio Opatijce da budu strpljivi prilikom traženja propusnice.

Cijeli taj postupak ubrzava aplikacija koju je već prvog dana kreirala tvrtka Creative Media, a putem koje se direktno online šalju potrebni podatci za izdavanje propusnice i nadležni Stožer civilne zaštite u svega par klikova rješava taj zahtjev.

“Prvi u Hrvatskoj napravili smo aplikaciju za gradove i općine, koja omogućuje brzu izradu i dostavu propusnica mještanima. Naši klijenti u samo tri klika i nekoliko sekundi dostavljaju iznimno važan dokument u ova neizvjesna vremena. Našu aplikaciju do sada koriste Općina Jelenje i Općina Lovran koje tako štede resurse, vrijeme i energiju”, naveli su iz Creative Media te su to usporedili sa standardnim procesom.

Tražitelj propusnice pošalje e-mail, pa se isti mora pročitati, prepisati u svoj obrazac, potpisati, pečatirati, skenirati i tek onda poslati nazad tražitelju na e-mail. To je proces koji traje i umara djelatnike”, istaknuli su iz bakarske tvrtke. Kako izgleda njihov obrazac u praksi namijenjen isključivo stanovnicima Općine Lovran možete vidjeti ovdje.

Preuzeto s: Rivijera News

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

U MOSKOVSKOM ZOOLOŠKOM VRTU UGINUO ALIGATOR KOJI JE PREŽIVIO BOMBARDIRANJE BERLINA TIJEKOM DRUGOG SVJETSKOG RATA

Aligator imena Saturn uginuo je u moskovskom zoološkom vrtu u dobi od 84 godine… Jedan od najstarijih aligatora na svijetu ...