Početna - GOSPODARSTVO - LRH ulaže 200 milijuna kuna: Preuredit će hotele Kvarner, Palace-Bellevue i Admiral
hotel-kvarner-opatija
foto: web

LRH ulaže 200 milijuna kuna: Preuredit će hotele Kvarner, Palace-Bellevue i Admiral

hotel-kvarner-opatijaLiburnia Riviera Hoteli (LRH) planiraju u svoje objekte do proljeća 2014. uložiti oko 200 milijuna kuna, izvijestili su iz Uprave.

Za ulaganje će se koristiti zajam od oko 130 milijuna kuna, ostatak će se osigurati iz vlastitih izvora.

Radovi bi počeli na jesen ove godine, a planira se preuređenje tri hotela i pet vila te ulaganje u standarde za kategorizaciju, nabavku opreme i osnovnih sredstava.

Preuredit će se opatijski hoteli Kvarner, Palace-Bellevue i Admiral te vile Amalia i Slatina, a u Lovranu vile Atlanta, Elza i Belvedere.

Svi rekonstruirani hoteli i vile imat će kategoriju 4 zvjezdice i zadovoljavat će standarde kvalitete novog vlastitog branda Remisens.

Brand Remisens osmislili su u LRH tijekom 2012., a ove godine uveden je u šest objekata koji su kategorizirani s 5 i 4 zvjezdice.

Nakon ulaganja, koja će završiti u proljeće sljedeće godine, LRH će imati ukupno 13 objekata koji ispunjavaju standarde kvalitete branda Remisens, navode iz LRH.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

TZ grada Opatija objavila Javni poziv – Potpore za turistička događanja u 2023. godini

Turistička zajednica grada Opatija je objavila Javni poziv za dodjelu potpora iz programa „Potpore za turistička događanja u 2023. g.“. ...