Početna - IZDVOJENO - Luda kuća i Teatar Exit ovog vikenda u Gervaisu

Luda kuća i Teatar Exit ovog vikenda u Gervaisu

Ovog petka, 7. svibnja 2021. s početkom u 20 sati u opatijskom centru Gervais gostuje kazališna predstava „Samo preko njega mrtvog“ u izvedbi kazališta Luda kuća iz Zagreba. Režiju i tekst ovog humorističnog trilera s elementima crnog humora potpisuje Rene Bitorajac, a uz njega u glavnoj ulozi igra i Jan Kerekeš.
Oni su obični ljudi iz susjedstva, čisti pred zakonom i pred svojim suprugama Ivankama, sve do dana kada igrom slučaja postaju braća po kriminalnom djelu. Ljudska znatiželja, nepromišljenost i pohlepa često izazovu sudbinu, koja pak u Lijepoj našoj i ne mora nužno biti tako strašna.
Festival Opatija posebno cijeni svoju najmlađu publiku i za njih pomno odabire predstave, stoga nam je posebno drago najaviti da će ove nedjelje, 9. svibnja s početkom u 11 sati u Gervaisu gostovati Teatar Exit s kazališnom predstavom „I drvo je bilo sretno“.
Inače jedna od omiljenih kazališnih kuća kod odrasle publike, ovog puta iznenadit će vas prekrasnom pričom o prijateljstvu malog-velikog Dječaka i Drva koje govori, pjeva, svira i nadasve voli voljeti. Predstava obiluje glazbeno-scenskom igrom koja će oduševiti najmlađe, a odrasle podsjetiti na bezbrižne dane djetinjstva.
Cijena ulaznice za predstavu za odrasle iznosi 80 kuna, a s popustom za studente i umirovljenike 60 kuna. Za predstavu za djecu cijena ulaznice je 40 kuna, odnosno 30 kuna po ulaznici pri kupnji 3 i više ulaznica.
Popust na kupovinu ulaznica moguće je ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija – u uredu na Ljetnoj pozornici i u centru Gervais (sat vremena prije početka programa). Online prodaja ulaznica je u sustavu Mojekarte.hr i njihovim prodajnim mjestima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...