Početna - IZDVOJENO - Lukas Simčić iz Stolnoteniskog kluba Opatija 08 na Sportskim igrama mladih osvojio 1. mjesto

Lukas Simčić iz Stolnoteniskog kluba Opatija 08 na Sportskim igrama mladih osvojio 1. mjesto

Mladi Lukas Simčić iz Stolnoteniskog kluba Opatija 08 na Sportskim igrama mladih osvojio je 1. mjesto. Njegov klupski kolega Alen Šebelja popeo se na odlično 2. mjesto.

Stolnoteniski turnir se održavao u muškoj i ženskoj konkurenciji u sljedećim kategorijama: 2009., 2006. i 2003 godište.

Stolnoteniski klub Opatija 08 djeluje već dugi niz godina pod vodstvom trenera Diega Lipovšeka koji je odgojio veliki broj vrsnih sportaša.

Plazma Sportske igre mladih najveća su amaterska sportska manifestacija u Europi i svojevrsni fenomen koji svojom tradicijom dugom 24 godine svjedoči kako dobra vizija, sustavan rad i upornost mogu prevladati sve izazove i stvoriti jedinstven brend koji su prepoznale i podržale mnogobrojne svjetske institucije, vrhunski sportaši i dužnosnici i sponzori.

Povezuju sve svoje dionike i uključuju ih u pozitivnu sliku i ugled koji grade godinama kao promotor zdravog načina života i društvenih vrijednosti među djecom i roditeljima. Iako se Igre bave amaterskim sportom, sve aktivnosti se rade prema standardima profesionalnih natjecanja koja uključuju profesionalne sportske terene, educirane suradnike kineziologe i profesore tjelesnog odgoja, profesionalne suce, delegate i vrhunski event management. Jedna od posebnosti Igara najbolje se mogla vidjeti u trenucima prekida svih sportskih aktivnosti i natjecanja ove godine u ožujku. Mnogobrojne svjetske manifestacije i turniri su momentalno otkazani i prebačeni na slijedeću godinu, tako da su Plazma Sportske igre mladih jedna od rijetkih manifestacija koja je nastavila svoju sezonu. Tajna je u odlično posloženom vlastitom sustavu Igara, posebno na terenu koji grade godinama.

Izvor: Rivijera News

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...