Početna - IZDVOJENO - Maleš: Ponosan sam na sve što sam ostvario u Rijeci

Maleš: Ponosan sam na sve što sam ostvario u Rijeci

Mate Maleš  karijeru će nastaviti u redovima kineskog Daliana. Kapetan Rijeke je put Kine otišao već prije priprema u Portugalu, a nakon što je prošao liječnički pregled priključio se svojoj novoj momčadi.

– Ponosan sam na sve što smo napravili u zadnje četiri i pol godine u Rijeci. Zahvalio bi se svim ljudima u klubu, predsjedniku Damiru Miškoviću s obitelji, treneru Matjažu Keku, stručnom stožeru, liječničkoj službi na čelu s Bobanom Dangubićem. Hvala bivšim i sadašnjim suigračima bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće, rekao je Mate Maleš na odlasku.

Mate je u dresu Rijeke skupio 127 utakmica u dresu Rijeke, odigrao mnoge važne susrete i ujedno postigao jedan od najvažnijih pogodaka u pobjedi protiv Hajduka u samoj završnici sezone 2016./2017. i borbe za naslov prvaka. Više od toga Mate je uvijek bio dobri duh svlačionice, igrač i čovjek kojega su voljeli svi u klubu.

– Zadovoljan sam sa svime što sam ostvario, izdvojio bih duplu krunu, te Stuttgart i plasman u Europsku ligu. Bilo je puno lijepih trenutaka, ustvrdio je Mate Maleš.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Program obilježavanja Tjedna Crvenog križa u Opatiji

Tjedan Crvenog križa obilježit će se od 8. do 15. svibnja, a niz aktivnosti koje će se odvijati na području ...