Početna - IZDVOJENO - U manje od 24 sata na Kvarneru u moru pronađena tri muška tijela

U manje od 24 sata na Kvarneru u moru pronađena tri muška tijela

Oko 21,45 sati kod Senjskog pristaništa u riječkoj luci pronađeno je i iz mora izvučeno mrtvo tijelo za sada nepoznate muške osobe. Treće je to mrtvo tijelo pronađeno jučer na području Kvarnera.

Prvo tijelo pronađeno je u marini u Ičičima, riječ je o talijanskom državljaninu. Drugo tijelo pronađeno je nedaleko od Novog Vinodolskog. Riječ je o mještaninu Klenovice, čije je tijelo more izbacilo u kampu Povile. I u samoj Rijeci Lučka kapetanija na poziv policije, pronašla je tijelo muške osobe.

U moru u ACI marini u Ičićima 25.12. u poslijepodnevnim satima pronađen je mrtav muškarac. Kako je ukratko priopćeno iz PU primorsko-goranske, tijelo talijanskog državljanina (1963.) nalazilo se upleteno u konope ispod veza jahte »Mochito«.
Policiji je o pronalasku tijela dojavljeno u 15.38 sati te je na mjestu događaja obavljen očevid. Okolnosti stradavanja muškarca još se rasvjetljavaju, no kako navode neslužbeni izvori, prva saznanja ukazuju na mogućnost da je nesretniku prije pada u more najvjerojatnije pozlilo. Neslužbeno saznajemo i da se izgleda radi o talijanskom državljaninu.

Policija je izvijestila i da je u utorak oko 21,45 sati kod Senjskog pristaništa u riječkoj luci pronađeno i iz mora izvučeno mrtvo tijelo za sada nepoznate muške osobe. Tijelo je iz mora izvučeno uz pomoć plovila Lučke kapetanije, a očevid traje, naveli su iz policije, a rano poslijepodne u moru kod kampa Povile pronađeno je i tijelo 67-godišnjeg muškarca koji je nestao u ponedjeljak navečer.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Akcija deratizacije na području Lovrana

Jesenska akcija obavezne preventivne deratizacijske mjere na području Općine Lovran provodit će se od 24. rujna do 30. rujna ove ...