Početna - IZDVOJENO - Martina Majerle održala koncert na terasi Milenija
martina majerle
foto: Ivan Sarajlić

Martina Majerle održala koncert na terasi Milenija

Izvrstan vokal Martine Majerle uz pratnju violine, harmonike i klavijatura, zanimljiv i raznolik repertoar te do posljednjeg mjesta ispunjena terasa Milenija mogu sažeti sinoćnji koncert ove opatijske pjevačice. Tijekom dvoipolsatnog koncerta ‘Passione Mediterranea’ gosti terase krenuli su na glazbeno putovanje od portugalskog fada, argentinskog tanga, francuskih šansona, talijanskih i hrvatski popularnih skladbi, poznatih arija i tarantela, od klasika Edith Piaf do popularnih skladbi Laure Pausini.

Koncert Martine Majerle jedan je od sedam velikih ljetnih evenata na terasi Milenija četvrtkom. Naredni četvrtak slijedi ‘Abba Revival’ u izvedbi banda Abbazia, jednoga od najboljih Abba revival bandova koji djeluju na ovim prostorima. Dva koncerta koja su otkazana zbog lošega vremena održat će se u novim terminima: koncert Putokaza u četvrtak 21.08., te koncert ‘Tribute to swing’ Ivane Kindl, Davora Pekote i Live Jazz Banda u nedjelju 24.08.

 

martina majerle 1

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ugostiteljska škola Opatija postaje regionalni centar kompetentnosti

Ugostiteljska škola Opatija imenovana je regionalnim centrom kompetentnosti u (pod)sektoru turizam i ugostiteljstvo te je nositelj dva projekta u vrijednosti ...