Početna - IZDVOJENO - Massimo donosi jedan dan ljubavi na Ljetnu pozornicu
massimo
web

Massimo donosi jedan dan ljubavi na Ljetnu pozornicu

Početkom godine Massimo je objavio dugoočekivani, novi studijski album “1 dan ljubavi” koji donosi hitove “Suze nam stale na put”, “Ispod nekog drugog neba”, kao i aktualni singl “1 dan ljubavi”. Novi album premijerno je predstavljen na velikom koncertu u zagrebačkom Domu sportova u veljači ove godine, kojim je i započela turneja pod nazivom Jedan dan ljubavi i već mjesecima nastavlja svoj put po regiji. Tako će, na vrhuncu turističke sezone, Massimo svojom zbirkom hitova osvježiti posjetitelje i rastjerati ljetnu žegu u idiličnom ambijentu opatijske Ljetne pozornice 14. kolovoza.

Ovo prekrasno zdanje izgrađeno prema projektu poznatog hrvatskog arhitekta Nevena Šegvića bit će savršena kulisa za Massimovu raskošnu audio-vizualnu predstavu. Usprkos eksplozivnoj kemiji koja će prevladavati na stageu, publika će koncert imati priliku doživjeti opušteno i udobno budući će ovaj koncert biti sjedećeg karaktera.

“Dodirni me slučajno”, “Iz jednog pogleda”, “Indija”, “Tišina”, “Ispod nekog drugog neba”,“Da mogu“ samo su neke od pjesama iz bogatog Massimovog opusa. Dajući pjesmama dio sebe, odavno se nametnuo kao vrhunski interpret, što potvrđuje i nekoliko uzastopnih Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu, a tu je titulu osvojio i ove godine. Prije dvije godine u prepunoj pulskoj Areni Massimo je proslavio 30 godina rada, uslijedio je koncert u dupkom punom Domu sportova, a onda i niz drugih uspješnih koncerata diljem regije. Koncerti u sklopu turneje Jedan dan ljubavi u skladu s Massimovom maksimom – težnja ka izvrsnosti – bit će drugačiji i posebniji od prethodnih. U glazbenom smislu bit će predstavljen novi album “1 dan ljubavi” te neke od najuspješnijih pjesama, s naglaskom na one koje publika već dugo nije imala priliku čuti.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...