Početna - AUTOMOTO - Mate Rimac i SuperCar owners u Opatiji

Mate Rimac i SuperCar owners u Opatiji

Jučerašnje događanje u Opatiji privuklo je veliki dio znatiželjnika koji su željeli vidjeti neke od najskupljih i najrjeđih auta na svijetu.

Čisti luksuz dominirao je jučer Opatijom a sve to zahvaljujući Supercar owners circle klubu.

Mladi poduzetnik Mate Rimac bio je jako zadovoljan vidjevši publiku koja se spontano okupila da bi dočekala predivne aute na opatijskom mulu.

Puno publike i gostiju iz cijelog svijeta došlo je jučer na mul u Opatiju kako bi vidjeli neke od jedinstvenih i rijetkih auta čiji su vlasnici sudionici kluba Supercar owners circle.

Mate Rimac je bio pristupačan za novinare i publiku te je komentirao kako mu je drago vidjeti ovolika nasmijana lica.

Dok vlasnici super luksuznih automobila ručaju, gosti mogu na mulu razgledati aute koje budno čuvaju zaštitari. Naime, ovih pedesetak auta vrijede preko 100 milijuna eura.

Radi se o autima koji su napravljeni u malim serijama pa tako osim Nevere Rimac automobila možete vidjeti Koenigsegg Regeru kojih u svijetu ima samo 80, Pagani Imolu, jednu od njih 5, Pagani Huayru R koja je proizvedena u samo 30 primjeraka.

U Opatiji je publika mogla vidjeti i ostale ljepotane kao što su Lamborghini Aventador SVJ Roadster (1 od 800), Ferrari F40 (1 od 1311), ISO Rivolta (1 od 19), Bugatti Veyron (1 od 252), Pagani Huayra Roadster BC (1 od 40), Bugatti Chiron PUR Sport (1 od 60), Bugatti Chiron Sport (1 od 60), Koenigsegg CCR (1 od 14), Bugatti Diva (1 od 40), McLaren P1 (1 od 375), Lexus LFA (1 od 500), McLaren Senna (1 od 500), Pagani Huayra BC (1 od 20), Pagani Huayra Roadster (1 od 100), Ferrari 458 Speciale Aperta (1 od 499),  i Koenigsegg Agera X (1 od 7).

Nakon ručka u Opatiji povorka luksuznih automobila kreće na Mali Lošinj.

Rimac je nadodao kako su Opatiju izabrali jer je relativno blizu Zagreba pa su sudionici sletjeli u Zagreb i nakon noćenja krenuli hrvatskim cestama za koje kaže da su više nego dobre, među najboljima na svijetu.

Osim Rimac automobila tu su osnivač Paganija i predstavnici Bugattija te mnogi drugi poduzetnici koji će se svakako uvjeriti da su došli u jedan prekrasan kutak na Zemlji.

Rimac je na kraju istaknuo kako se svim sudionicima sviđa Hrvatska i da su iznenađeni interesom koji su izazvali a posebno je pohvalio policiju koja je osigurala prolazak i zahvalio se osiguranju.

Izvor: Rivijera News

Foto: S.Prpić

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Održan odbojkaški turnir Ičići Masters 2022.

Na plaži u Ičićima od 5. do 7. kolovoza odigran je turnir Ičići Masters 2022 – Pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u ...