Početna - IZDVOJENO - Matej Mostarac o epidemiološkim mjerama

Matej Mostarac o epidemiološkim mjerama

Prenosimo Facebook objavu gradonačelnika grada Kastva vezanu za cijepljenje protiv virusa COVID-19 i epidemioloških mjera!

Budi faca… Budi pravi… Prestanite podržavati pandemiju… Ukinite mjere nelegalnog stožera… Vi imate moć zaustaviti ovo… Samo se vi cijepite s bućkurišem… Odbij poslušnost… i tako….
Mail mi je zatrpan porukama koje imaju samo naslov, a šalju ih Slobodna Mama, Mate, Biba, Rada, Andrija, Jadranka, Ana i još hrpa lažnih adresa. Isto je i drugim kolegicama i kolegama jer je to očito akcija Internet ratnika.
E, pa dragi ljudi, imate pravo na svoje mišljenje ali dozvolite da i drugi imaju pravo na svoje mišljenje i ne zatrpavaju vam mailove uvjeravajući vas u suprotno.
I da ne odgovaram svakom posebno – ja sam se cijepio!
Mi ćemo danas početi planirati ovogodišnju Belu nedeju u raznim varijantama kojima ćemo se prilagođavati epidemiološkim mjerama i nadajući se da se najavljivani novi val ipak neće razviti. Svi želimo stari život bez ograničenja i svima nam fali normalna svakodnevica no put do toga je očito duži i teži nego smo isprva mislili ali, optimističan kakav jesam, vjerujem da smo ipak prevalili veći dio puta i da idemo prema boljem.

Izvor: Matej Mostarac Facebook

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Jedna osoba ozlijeđena prilikom prometne nesreće na staroj cesti preko Učke!

Zbog izlijetanja kamiona na županijskoj cesti Vela Učka – Poklon, ova je cesta trenutno zatvorena za sav promet! Prema prvim ...