Početna - IZDVOJENO - Matjaž Kek: Jedva čekamo utakmicu
web

Matjaž Kek: Jedva čekamo utakmicu

Nogometaši HNK Rijeka danas (Stadion Kantrida, 17 sati)  dočekuju zagrebačku Lokomotivu u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Hrvatske. Riječki nogometaši zasigurno se nadaju reprizi posljednjeg ogleda protiv zagrebačkog sastava kada su na Kantridi u prvenstvu uvjerljivo slavili 6:0 iako su svi svjesni da se radi o jednoj sasvim novoj utakmici na ishod koje dosadašnji ogledi neće imati nikakav utjecaj.

– Ovo je prvo poluvrijeme jednog zanimljivog para. S naše strane utakmica nosi puno upitnika. Ne znamo kako ćemo izgledati, jedno su prijateljske, prvenstvene ili Kup utakmice. Jedva čekamo da počne utakmica, izgleda da će nas i vrijeme poslužiti i pozivamo navijače da dođu vidjeti novu Rijeku.  Jednu Rijeku koja je karakterno i u osnovi drugačija nego što je bila na jesen, ali koja i dalje posjeduje veliku želju i motiv – ustvrdio je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Miral Samardžić vjeruje da Rijeka i ove sezone može doći do samog kraja.

– Očekujemo dvije ozbiljne utakmice. Kup je jedno, prvenstvo  drugo. Treba ostvariti dobar rezultat u prvoj utakmici. Moje želje i želje Rijeke su da doguramo do finala kao što je bilo prošle godine. Nadam se da ćemo to ostvariti – rekao je Miral Samardžić.

Vlasnici kompleta ulaznica za proljetni dio sezone imaju slobodan ulaz na utakmicu protiv Lokomotive uz predočenje iskaznice na ulazu. Svi ostali ulaznice za utakmicu mogu kupiti na istočnim (od 15 do 18 sati) i zapadnim blagajnama (od 10 do 18 sati) gdje je još uvijek moguće napraviti komplet ulaznica za proljetni dio sezone.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...