Početna - IZDVOJENO - Matjaž Kek: Ogled protiv Istre neće biti jednosmjerna utakmica
kek
foto: hnk Rijeka

Matjaž Kek: Ogled protiv Istre neće biti jednosmjerna utakmica

Nogometaši Rijeke s prvenstvenim obavezama nastavljaju u petak  (Aldo Drosina, 18 sati) gostovanjem kod Istre 1961 u utakmici 11. kola MAXtv Prve lige. Riječani proteklih godina imaju izrazito pozitivan niz u ogledima s pulskim sastavom.

– Utakmica koja nosi sa sobom naboj regionalnog derbija. Naše želje ostaju iste, doći s igrom, pozitivnim razmišljanjem i pozitivnom energijom do bodova, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, na konferenciji za novinare.

– Da u ovoj utakmici nogomet neće biti samo u jednom smjeru i nama je jasno. Čeka nas  podrška navijača što treba poštivati i jasno nam je da imamo veliku odgovornost. Napravit ćemo sve da dođemo do pobjede uz sav respekt prema protivniku. Veseli me što će biti prava nogometna atmosfera, ustvrdio je Kek.

Andrej Prskalo nekada je bio član Istre 1961, te je skupio 49 nastupa u pulskom dresu.

– Čeka nas teška utakmica, domaćin će biti motiviran. Puno igrača igralo je u Rijeci i htjet će se dokazati. Istra je u euforiji, nadaju se da će nas iznenaditi. Pobjeda nad Rijekom u Istri vrijedi više možda nego pobjeda nad Dinamom. Ali napravit ćemo sve da im to ne dopustimo, ustvrdio je Andrej Prskalo.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...