Početna - IZDVOJENO - Matjaž Kek produžuje ugovor s „Rijekom“ na sljedećih pet godina
Matjaž Kek
Foto: HNK Rijeka

Matjaž Kek produžuje ugovor s „Rijekom“ na sljedećih pet godina

Boravak u Dubaiju momčadi, članova Uprave, prijatelja i sponzora HNK Rijeke očito je rezultirao izuzetno dobrom atmosferom pogodnom za dugoročno planiranje kako uspješnog poslovanja tako i kadrovske politike kluba

Stoga je stigla zapravo i očekivana vijesti kako će se na dulje vremensko razdoblje, čak u narednih pet godina, produljiiti suradnja HNK Rijeke i uspješnog „team managera“ kluba Matjaža Keka. Kako iz Dubaija prenosti Radio Rijeka, slovenski stručnjak na klupi Rijeke i vodstvo kluba dogovorili su se o produljenju suradnje na narednih pet godina, što je Radio Rijeci potvrdio sportski direktor Srećko Juričić.

– Postigli smo uvjete suradnje u sljedećih pet godina. Potpise na ugovor stavit ćemo po povratku momčadi na Kvarner, rekao je Juričić.

Za produljenje ugovora s Matjažom Kekom često se javno zalagao predsjednik kluba Damir Mišković kod kojeg slovenski trener (zasluženo) ima „neograničeni“ kredit, a i Kek želi nastaviti započetu misiju s Rijekom. Stoga je Juričiću i Manceu dat signal da ostvare „tehnički“ dio posla koji će ovih dana biti okrunjen Kekovim potpisom na novi ugovor.

Matjaž Kek je trener Rijeke od veljače 2013. godine, a s Bijelima je osvojio domaći kup i superkup te je dvaput izborio nastup Riječana u grupnoj fazi Europa lige.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...