Početna - IZDVOJENO - Matjaž Kek: Split je tradicionalno teško i zahtjevno gostovanje
Kek
Screenshot YouTube

Matjaž Kek: Split je tradicionalno teško i zahtjevno gostovanje

Nogometaši Rijeke u utorak su otputovali za Split gdje ih u srijedu (Park mladeži, 19 sati) očekuje utakmica 25. kola MAXtv Prve lige. Nakon Dinama i Hajduka, izabranike Matjaža Keka očekuje novi težak ogled protiv momčadi koju su ove godine uspjeli svladati već u dva navrata.

– Tradicionalno teško i zahtjevno gostovanje. Split je dobro izgledao i dobro igrao u Maksimiru. Jedna agresivna i kompaktna ekipa koja zna što hoće. Ovo je derbi u ovom trenutku, dvije ekipe koje su u vrhu hrvatske lige. Morat ćemo biti vrlo kvalitetni, koncentrirani i disciplinirani da dođe do našeg cilja, a to su bodovi, rekao je Matjaž Kek na konferenciji za novinare uoči polaska za Split.

– Analizirali smo protivnika, ali najvažnije je kako ćemo mi ući u utakmicu. Moramo gledati sebe i svoje kvalitete i ako uđemo u utakmicu kao protiv Hajduka možemo napraviti puno problema suparnicima, rekao je Mario Gavranović.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...