Početna - IZDVOJENO - Matjaž Kek uoči Istre 1961: Rijeka je svima izazov
Kek
Screenshot YouTube

Matjaž Kek uoči Istre 1961: Rijeka je svima izazov

Nogometaši Rijeke u subotu (Stadion Aldo Drosina, 17 sati) gostuju kod Istre 1961 u utakmici 27. kola MAXtv Prve lige. Rijeka je u dobrom nizu i nakon poraza od Dinama upisala je tri pobjede (Hajduk, Split, Osijek) i na uvijek neugodnom gostovanju u Puli tražit će nastavak niza.

– Regionalni derbi nosi svoju neizvjesnost i zanimljivost. Imali smo više uspjeha u posljednjim utakmicama, ali uvijek je bilo na knap. Cilj  je nastaviti pobjedničku seriju. Moramo biti koncentrirani i agresivni, ustvrdio je Matjaž Kek.

– Istra je u Splitu pokazala želju za kombinatorikom. Transformacija u veznom redu im je brza i okomita. Djeluju samouvjereno što im daje za pravo i oni treniraju i rade, te imaju želju doći do bodova. Rijeka je sada izazov, to je jasno svakom. Svatko bi nas htio pobijediti, do toga smo došli rezultatima i igrama, zaključio je Matjaž Kek.

Utakmicu protiv Istre 1961 najavio je i Filip Bradarić.

– Najbitnije je da smo se vratili starim navikama odnosno pobjedama i da puni samopouzdanja idemo na gostovanje. Znamo da će biti zahtjevno jer nikada nije bilo lako. Najbitnije je da prikažemo igru kakvu smo dogovorili i da se postavimo od prve minute jer ipak smo mi Rijeka i znamo što Rijeka znači u HNL-u. Ne smijemo bježati od uloge favorita, zaključio je Filip Bradarić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...