Početna - IZDVOJENO - Matjaž Kek uoči Zagreba: Čvrsto stojim iza ove ekipe
mkek

Matjaž Kek uoči Zagreba: Čvrsto stojim iza ove ekipe

Nogometaši Rijeke (Stadion HNK Rijeka, 19 sati) dočekuju Zagreb u utakmici 30. kola MAXtv Prve lige. Nakon poraza od Slaven Belupa i ispadanja iz Kupa Hrvatske, izabranici Matjaža Keka okrenuli su se završnici prvenstva i nastojanju da daju svoj maksimum.

– Kao što su pobjede sastavni dio života u jednom ciklusu, tako su i porazi. Pokazali smo prije 14 dana kako se igra, a prije nekoliko dana smo pokazali kako se ne igra. Normalno je da se traži krivac, ali u jednom klubu se zna dogoditi ovakva situacija. Tada treba biti objektivan i konstruktivan i kritika te mora nositi naprijed. Ne skačem do plafona kada se pobjeđuje, niti padam kada se dogodi poraz. Čvrsto stojim iza ove ekipe. Pojedinci nisu bitni, bitna je ekipa, rekao je Matjaž Kek u najavi utakmice protiv Zagreba.

Rijeka je ove sezone u tri utakmice dvaput pobijedila Zagreb, te je upisala jedan remi.

– Zagreb može biti vrlo nezgodan ako mu ostaviš prostor. Mi moramo postaviti kako će se igrati i diktirati tempo i držati pritisak, ustvrdio je Kek.

Utakmicu protiv Zagreba najavio je i Josip Brezovec.

– Ispričali smo se svima i jedina odgovornost je na igračima za poraz u Koprivnici. Preuzimamo svu odgovornost i kritike. Nećemo raditi dramu iz jednog poraza. Dat ćemo sve od sebe da se vratimo pobjedama i nastavimo gdje smo stali, rekao je Josip Brezovec.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...