Početna - IZDVOJENO - Međunarodni odbojkaški turnir na pijesku u Ičićima
ičićiopen2015
web

Međunarodni odbojkaški turnir na pijesku u Ičićima

Klub odbojke na pijesku Opatija poziva na drugi Ičići Open 2015. te njegovo zatvaranje koje će se održati u nedjelju, 09. Kolov oza 2015. u 18.30 sati na gradskoj plaži Ičići.

U špici ljetne sezone, drugog vikenda u kolovozu, Ičići Open 2015. u organizaciji Kluba odbojke na pijesku Opatija (KOP OPATIJA), ove se godine može pohvaliti još jednom pravom poslasticom za sve odbojkašice i odbojkaše, kao i ljubitelje dobre igre i zabave od 07. – 09. kolovoza.

Iako je po prvi puta organiziran tek prošlog ljeta, slovio je za najjači turnir odbojke na pijesku u cijeloj Hrvatskoj, kako po nagradnom fondu tako i po fantastičnoj igri. Ove će se godine za nagradni fond od čak 20.000 kn boriti 12 ženskih i 12 muških ekipa.

Cijeli turnir ovog će puta snimati nekoliko postavljenih kamera iz više različitih kutova, a koje također omogućuju da se sve utakmice prate i online, dok će finalne utakmice, u nedjelju, snimati i Kanal RI.

Osim spektakularne odbojke na pijesku bit će tu još puno popratnog sadržaja , a gledatelji će svojim sudjelovanjem u raznim zabavnim igrama moći osvojiti i mnoštvo vrijednih nagrada koje su priredili brojni sponzori. Posebno će zanimljivo biti u nedjelju kada će nakon ženskog finala u 17.00 sati i muškog finala u 18.00 sati biti dodjela nagrada i svečano zatvaranje Međunarodnog turnira Ičići Open 2015.

Tijekom sva tri dana turnira ulaz je slobodan.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...