Početna - IZDVOJENO - Međunarodni uskršnji turnir u mini rukometu na Čavlima
rukomet-1021x580

Međunarodni uskršnji turnir u mini rukometu na Čavlima

Rukometni klub Čavle četvrtu godinu zaredom organizira uskršnji turnir za dječake najmlađih kategorija, u konkretnom slučaju za kategorije: dječaci 2005., 2006., 2007. godište i mlađi. Ovogodišnje izdanje turnira održati će se 19.03.2016. u dvorani Mavrinci na Čavlima sa početkom u 9:00 sati (završetak turnira planiran je za 17:00 sati). Na predmetnom turniru sudjelovati će 18 klubova iz brojnih hrvatskih županija te ekipa iz Italije, sa ukupno oko 400 djece. Ekipe Rukometnog kluba Čavle nastupiti će u sve tri kategorije na turniru.

Također, u sklopu turnira održati će se prigodna tombola po principu “svaka tombola je dobitna” te će se prije proglašenja pobjednika turnira (neposredno prije kraja turnira) održati izvlačenje glavnih nagrada. Od 16:00 u kafiću “Corner” u sklopu dvorane Mavrinci nastupiti će naši dragi prijatelji iz benda “Greške” pa se očekuje i treće poluvrijeme.

U nastojanju da svojim polaznicima pruži mogućnost natjecanja na domaćem terenu, ali i u svrhu dodatnog promicanja Grobinštine te kako bi se dodatno promoviralo igranje rukometa na spomenutom području, Rukometni klub Čavle već se u svojoj prvoj sezoni nakon osnutka odlučio organizirati turnir u mini rukometu. Navedeni turnir okuplja djecu u tri najmlađe kategorije u rukometu koje se natječu po propozicijama mini rukometa što omogućuje igranje do tri utakmice istovremeno, a time i sudjelovanje većeg broja ekipa na turniru. Turnir u organizaciji RK Čavle održava se svake godine u dvorani Mavrinci i to u vrijeme Uskrsa te je stoga i dobio naziv Uskršnji turnir.

Ulaz na turnir je slobodan.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...