Početna - GLAZBA - Mia Dimšić i Marko Tolja na Ljetnoj pozornici

Mia Dimšić i Marko Tolja na Ljetnoj pozornici

Mia i Marko dobitnici su pregršt glazbenih nagrada. S romantičnim duetom „Sva blaga ovog svijeta“ osvojiti su Splitski festival, a kao kruna njihove glazbene priče je i prošlogodišnji PORIN za najbolju vokalnu suradnju, upravo na toj pjesmi.
Marko Tolja jedan je od naših najboljih vokala i dobitnik brojnih glazbenih nagrada . Uz prepoznatljivi autorski pop repertoar, strastveni je zaljubljenik u swing glazbu. Mnogi ga nazivaju i hrvatskim Frank Sinatrom. Upravo zbog toga, Markovi koncerti su doživljaj na kojem svoju vjernu publiku uvijek vrati u zlatno doba glamura.
Mia Dimšić, mlada kantautorica, u vrlo kratkom vremenu, svojim je pjesmama i vedrinom osvojila vrhove svih top lista i naslovnice brojnih časopisa. Najveći uzor joj je Taylor Swift. Za njene koncerte uvijek se traži karta više, a tome najbolje svjedoče velike gužve i redovi za fotografiranje s Mijom koji redovno nastaju nakon svakog njezinog nastupa. Trenutno promovira svoj studijski album „Sretan put“ ali i svoju prvu knjigu „Cesta do sna“.
Koncert će se održati 19. lipnja od 21:00 – 23:00 sati.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Ovog vikenda otvorenje planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i Ćićarije“

Planinarsko društvo „Opatija“, u subotu i nedjelju 27. i 28. studenog 2021. godine, organizira otvorenje nove planinarske obilaznice „Po vrhovima Učke i ...