Početna - IZDVOJENO - MIK opet oduševio
MIK 2013

MIK opet oduševio

Izvođači MIK-a  i ovoga su puta oduševili opatijsku publiku. Sinoć je, naime, na Ljetnoj pozornici u Opatiji održan koncert MIK-a.

Pozdravnim govorom festivalsku je večer tradicionalno otvorio opatijski gradonačlenik Ivo Dujmić, koji je ispred organizatora MIK-a, Andreja Baše primio na poklon keramički autobus, simbolički podsjetnik na karavanu Mik-a koju je jučer ugostila i Opatija. MIK-ovci od gradonačlenika na poklon dobili sliku s motivom opatijskog centra, rad akademskog slikara Claudia Franka. Pobjednica opatijske festivalske večeri je Gina Picinić, s kompozicijom »Ši te ki ča za me pita« čije kompletno autorstvo potpisuje Andrej Baša. Drugo je mjesto pripalo Tamari Brusić i njezinoj pjesmi »Najlipši dani moga života« za koju je tekst i glazbu napisao Robert Pilepić, a aranžman Robert Grubišić, a treće mjesto Alenu Poliću koji na ovom MIK-u nastupa sa skladbom »Paprena Roza« (Ines Prajo-trad/Arijana Kunštek-Ines Prajo/Tihomir Preradović) i »paprenim pratećim bendom« imena Sunshine band.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...