Početna - IZDVOJENO - Milijan Brkić: Karamarko će 8. studenog liti suze radosnice
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Milijan Brkić: Karamarko će 8. studenog liti suze radosnice

Predsjedništvo HDZ-a jučer je u svojoj središnjici utvrdilo prijedloge kandidata za izborne liste. O detaljima postignutog dogovora oko točnog datuma početka kampanje govorili su glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić i politički tajnik Tomislav Čuljak.

“HDZ je u završnoj fazi kandidatskog postupka koji je iznimno demokratski. Prepušteno je naime našim županijskim organizacijama i zajednicama da daju svoje prijedloge kandidata za svoje liste. U tijeku su konzulatacije za te liste i u ponedjeljak ćemo ih na predsjedništvu i nacionalnom vijeću i usvojiti”, rekao je Tomislav čuljak.

Neki će 8. studenog liti suze radosnice, a neki će od tuge plakati. Uvjeren sam da će predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko plakati, ali sa suzama radosnicama u oku kao što je i Franjo Tuđman plakao ’95. nakon uspješno obavljene akcije Oluja prilikom podizanja hrvatskog stijega na kninskoj tvrđavi, rekao je to tajnik HDZ-a Milijan Brkić komentirajući ankete prema kojima u četiri izborne jedinice HDZ ima prednost od 12 mandata u odnosu na SDP.

Ponovio je kako su u HDZ-u zadovoljni jer četiri godine pobjeđuju, a onima koji time nisu zadovoljni poručio je da anketama hrane svoju taštinu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...