Početna - IZDVOJENO - Mini modna revija ljevorukih plavuša, Rijeka
modnarevija
web

Mini modna revija ljevorukih plavuša, Rijeka

Mini modna revija Lade Szabo Kajfež i Sandy Uran održat će se u Fashion cafeu Lobby 30. svibnja s početkom u 21 h.

Slikarica i kreatorica Lada Szabo Kajfež predstavit će se sa sedam novih kreacija, ručno heklanih, nastalih u proteklom razdoblju, koje će nositi manekenka i vizažistica Dajana Čavić, dok će slikarica i novinarka Sandy Uran predstaviti svoje najnovije “pokretne slike” koje će nositi njeni prijatelji: dr.sc. Sanja Zambelli, profesorica Veleučilišta u Rijeci, Melita Adany, sportašica koja je 1998. godine postavila prvi hrvatski rekord u ronjenju na dah u dubinu (CWT) – 40 m, Maja Uremović, urednica tv emisije Exstravagant, Tajana Čemeljić, urednica na Radio Rijeci, Kristina Pilko, međunarodna sudkinja kickboxinga, Dražen Mikulić, kazališni, televizijski i filmski glumac poznat i po ulozi Bože koju je ostvario u hrvatskom nagrađivanom ratnom filmu “Broj 55″ Kristijana Milića te Lada Szabo Kajfež, koja će ovoga puta zbog prijateljske veze preuzeti i ulogu manekenke. Program će voditi spisateljica Ingrid Divković odjevena u kreaciju Lade Szabo Kajfež.

Revija se održava dan uoči Međunarodnog dana plavuša, a kako su obje kreatorice plavokose i ljevoruke, te se u svakom pogledu dobro zabavljaju, bio je to dobar povod i za nesvakidašnji naziv revije, dok je sedam, broj kreacija, odabran u čast legendarnom naslovu špageti westerna Sedam veličanstvenih, a sat događanja po filmu Točno u podne. Revija je namjerno tempirana u vrijeme riječke špice u Rijeci a ne u večernjim satima kako to inače biva.

Velika je vjerojatnost da će tijekom intermezza na reviji past i pokoji vic o plavušama. Za glazbeni dio priče zadužen je TommyDJ.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...