Početna - GOSPODARSTVO - Mještani Ike nezadovoljni najnovijim prijedlogom o naplati parkiranja

Mještani Ike nezadovoljni najnovijim prijedlogom o naplati parkiranja

Dio stanovnika Ike na području Grada Opatije nije potpuno zadovoljno najnovijim prijedlogom o uređenju uvjeta parkiranja po kojima bi se na nekim novim lokacijama naplaćivalo pakiranje, ali i u većem dijelu godine, nego što je to ranije bio slučaj.

Prema prvom gradonačelnikovom prijedlogu koji je još početkom godine bio upućen u javno savjetovanje nije bilo planirano naplaćivanje parkiranja na “Dražini” tijekom sezone za one koji imaju pravo na povlaštenu parkirnu kartu, dok je nedavno osnovana radna skupina prema u proceduru uputila drukčiji prijedlog, a koji će se u petak naći pred gradskim vijećnicima.

Zbog toga neki građani već određeno vrijeme negoduju i pozivaju da se vrati ipak način naplate parkiranja iz prve verzije koju je gradonačelnik Dujmić bio predložio, koju su neki i pohvalili. Preostaje za vidjeti hoće li Gradsko vijeće u petak ipak vratiti prvotni prijedlog uređenja parkiranja u Iki.

Tim povodom gradonačelniku se službenim dopisom obratio i stanovnike Ike, Milutin Babić, koji poziva da se usvoje povoljniji uvjeti parkiranja za tamošnje mještane.

Babic-dopis

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Dora povećala turističke statistike za 20 posto

U tjednu održavanja Glazbenih dana HRT-a ostvaren značajan porast dolazaka i noćenja, u prvom redu domaćih gostiju   Osim spektakla, glamura i ...