Početna - GOSPODARSTVO - Mještani Ike nezadovoljni najnovijim prijedlogom o naplati parkiranja

Mještani Ike nezadovoljni najnovijim prijedlogom o naplati parkiranja

Dio stanovnika Ike na području Grada Opatije nije potpuno zadovoljno najnovijim prijedlogom o uređenju uvjeta parkiranja po kojima bi se na nekim novim lokacijama naplaćivalo pakiranje, ali i u većem dijelu godine, nego što je to ranije bio slučaj.

Prema prvom gradonačelnikovom prijedlogu koji je još početkom godine bio upućen u javno savjetovanje nije bilo planirano naplaćivanje parkiranja na “Dražini” tijekom sezone za one koji imaju pravo na povlaštenu parkirnu kartu, dok je nedavno osnovana radna skupina prema u proceduru uputila drukčiji prijedlog, a koji će se u petak naći pred gradskim vijećnicima.

Zbog toga neki građani već određeno vrijeme negoduju i pozivaju da se vrati ipak način naplate parkiranja iz prve verzije koju je gradonačelnik Dujmić bio predložio, koju su neki i pohvalili. Preostaje za vidjeti hoće li Gradsko vijeće u petak ipak vratiti prvotni prijedlog uređenja parkiranja u Iki.

Tim povodom gradonačelniku se službenim dopisom obratio i stanovnike Ike, Milutin Babić, koji poziva da se usvoje povoljniji uvjeti parkiranja za tamošnje mještane.

Babic-dopis

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

voda

Grad Opatija ne želi dati suglasnost na ogromno poskupljenje vode

Grad Opatija zaprimio je zahtjev Liburnijskih voda d.o.o. za izdavanje suglasnosti za povećanje cijene vodnih usluga (vode, odvodnje i pročišćavanja). Grad Opatija nije ...