Početna - IZDVOJENO - Mladež HDZ-a: Vladin “uspjeh” su nova zaduženja, nezaposlenost, pad standarda
mladež hdz

Mladež HDZ-a: Vladin “uspjeh” su nova zaduženja, nezaposlenost, pad standarda

Mladež HDZ-a Šibensko-kninske županije u subotu je priopćila, u povodu posjeta premijera Zorana Milanovića općini Tisno, kako su Vladini “uspjesi” da je zadužila Hrvatsku za gotovo 100 milijardi kuna, 100.000 ljudi je iselilo zbog loše gospodarske situacije, izgubljeno je više od 100.000 radnih mjesta, a standard hrvatskih građana smanjen je za 10 posto.

Članovi HDZ-ove Mladeži su se u Tisnom okupili noseći transparente, na kojima su navedene brojke o zaduživanju Hrvatske u proteklih četiri godine Mlanovićeve Vlade, iseljavanju građana, nezaposlenosti.

“Došli smo pozdraviti predsjednika Vlade na oproštajnoj zabavi u Šibensko-kninskoj županiji i podsjetiti ga na 100.000 iseljenih i 100.000 izgubljenih radnih mjesta za njegova mandata”, rekao je Gordan Fržop, predsjednik Mladeži HDZ-a Šibensko-kninske županije, piše Novi list.

Mještani Tisnog su premijera Milanovića i načelnika općine Ivana Klarina upozorili i na »brzopoteznu« prodaju autokampa “Jazina”, navodi se u priopćenju.

“Stanovnici Općine Tisno došli su premijera upozoriti da je ovo mjesto gdje održava druženje sa svojim SDP-ovcima, brzopotezno prodano ruskom investitoru za pokriće dugova i investiciju za koju se ne zna kada i kako će se dogoditi. Zahvaljujući potezima ove Vlade i njihovog načelnika Ivana Klarina, Tišnjani i njihovi turisti strahuju od zatvaranja jedine velike tišnjanske plaže”, rekla je Jelena Obratov, predsjednica HDZ-a Tisno, piše Novi list.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...