Početna - IZDVOJENO - Mlijeko i mliječni proizvodi Tonka nagrađeni i dobili priznanje
tonka
web

Mlijeko i mliječni proizvodi Tonka nagrađeni i dobili priznanje

Tonka mlijeko i mliječni proizvodi izabrani su među vodećim robnim markama u Hrvatskoj za 2015/2016 godinu. Kvalitetu na tržištu prepoznali su sami potrošači, dodijelivši im certifikat “Superior Award Product” i “Superior Award Quality”.

Superior Award istraživanje, čiji je cilj prepoznavanje onih marki na tržištu koje ostvaruju više od ostalih, provodi se primjenjujući metodologiju Purchase Behaviour Modelling u 110 zemalja svijeta koristeći naprednu metodologiju modeliranja ponašanja potrošača prilikom odluke o kupnji, odabirući pri tome najbolje od najboljeg. Online paneli su pažljivo smišljeni i raščlanjeni, kako bi što vjernije predstavljali bazu potrošača na pojedinim tržištima i regijama. Superior Award mjeri utjecaj na odluku o odabiru na osnovu kriterija iznimne kvalitete, servisa, dizajna, tehničke izvedbe, emocionalne privlačnosti i utjecaja na okoliš.

Osim toga, Tonka mliječni proizvodi su na obljetnici 10. godišnjice udruge Hrvatskih malih mljekara, dana 19.06. u slavonskoj Pleternici u sklopu Dana hrvatskih sireva, osvojili dvije zlatne medalje za kvalitetu proizvoda (Vrhnje za kuhanje i Vrhnje za šlag) te srebrnu medalju za Čokoladno mlijeko. Na čelu ocjenjivačkog stručnog tima je Zavod za mljekarstvo Agronomskog fakulteta u Zagrebu, sa prof. dr. sc. Jasminom Havranek, što samo potvrđuje dugotrajnu opredjeljenost PIK-a na kvalitetu proizvoda i zadovoljstvo potrošača.

PIK ima dugu tradiciju proizvodnje mlijeka, od 1941., te jedini u Primorsko-goranskoj županiji prerađuju mlijeko i mliječne proizvode. Opremljeni su vlastitim kemijskim i mikrobiološkim laboratorijem u svrhu praćenja kvalitete i zdravstvene ispravnosti mlijeka i mliječnih proizvoda, prema visokim ISO standardima.

Budući da otkupljuju i prerađuju isključivo mlijeko od hrvatskih proizvođača iz Gorskoga kotara, Istre i Like, vrlo teško je konkurirati sa cijenom mlijeka koje dolazi iz uvoza. Unatoč tim izazovima, veoma drže do hrvatskog proizvoda i autohtone, domaće sirovine te će i dalje ulagati u lokalnu proizvodnju i razvijati prepoznatljive riječke brandove.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Crekvini se danas sade mlada stabla kestena

Gradonačelnik Kastva Matej Mostarac podijelio je vijest na svojoj službenoj Facebook stranici kako se danas sade mlada stabla kestena na ...