Početna - IZDVOJENO - Mnogo je propusta na novoj matuljskoj dvorani
Izgradnja dvorane Matulji
foto: skyscrapercity.com

Mnogo je propusta na novoj matuljskoj dvorani

Na jučerašnjoj konferenciji za medije nezavisni matuljski vijećnici komentirali su propuste koji su se dogodili prilikom izgradnje matuljske sportske dvorane.
Svoje komentare i tvrdnje potkrijepili su i priloženim fotografijama na kojima se točno vide štete od vode i vlage te kante od “Jupola” koje su raspoređene po cijelom parteru dvorane, a funkcija im je skupljanje vode koja kaplje s krova, u što se može uvjeriti svatko tko uđe u dvoranu za kišnog vremena.

Osim toga, voda se slijeva niz stepenice na pomoćnom ulazu, a za ulazak u garažu morate pripremiti gumene čizme. Stepenište za ulaz u garažu je puno vlage i na najdoljnjoj etaži bili bi idealni uvjeti za uzgoj gljiva što se potvrđuje postojećim gljivicama na zidovima. Prostor kućice za naplatu parkiranja u garaži totalno je devastiran uslijed prodora vode jer je netko zaboravio projektirati ili ugraditi dio kanala s rešetkama za odvod vode koja kroz kolni ulaz dolazi u garažu, pobrojao je uočene ”nedostatke” Željko Grbac i naglasio kako on i njegove kolege ne žele istraživati tko je kriv za takvo stanje dvorane, ali i da ne mogu shvatiti kako su se mogli radovi izvoditi tako ”aljkavo i nestručno”. Njegov kolega Igor Barak kazao je kako se, prema njihovom mišljenju, dvorana neće moći koristiti još pet ili šest mjeseci, jer će se u pokušaj saniranja krova moći krenuti tek dolaskom toplijeg i sušeg vremena.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...