Početna - IZDVOJENO - Modna revija u VTC-u
VTC Viškovo

Modna revija u VTC-u

Kako je Viškovo ovih dana iznimno popularno odredište zbog proslave Dana zaštitnika sv. Mateja, i popularne Matejne, zbivanja u Viškovu nikako ne nedostaje.

Stoga će se ovoga vikenda, u organizaciji Udruge obrtnika Kastva, Viškova, Klane i Jelenja održati modna revija na kojoj će svi posjetitelji moći vidjeti izuzetne večernje toalete, a svaka haljina bit će popraćena odgovarajućom frizurom i prigodnim make-upom. Sigurni smo da našim obrtnicima ideja ne manjka te da će sve toalete, frizure i šminka biti svima zanimljive i oku ugodne, a nadamo se da će se posjetiteljice i odlučiti na kupnju neke od predstavljenih haljina.

Ono što još valja naglasiti jest da će se modna revija održati u VTC-u Viškovo, u subotu 21. rujna, s početkom u 20 sati.
Stoga, drage naše dame, nemojte čekati ni trena već put pod noge i na reviju, jer, sigurni smo, imat ćete što za vidjeti.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...