Početna - IZDVOJENO - Na Badnjak diljem Liburnije ugodna druženja
Matulji Božić 2013
Foto: Afs Franjo Slavić

Na Badnjak diljem Liburnije ugodna druženja

U većim liburnijskim centrima, Opatiji, Matuljima i Lovranu, na sam Badnjak organizirana su družnja za građane uz “čašicu” razgovora, ali i marendu.

Tako je u Matuljima druženje građana organizirano na sam Badnjak u vremenu od 10 do 12 sati, ispred općinske zgrade, a laganu marendicu upotpunit će koncert klape Nokturno. Istoga dana završava i Božićna šetemana, i to navečer, od 23 do ponoći kada će najljepše božićne pjesme i operne arije u Crkvi Krista Kralja otpjevati sopranistica Goranka Tuhtan i tenor Marin Tuhtan, uz klavirsku pratnju Filipa Faka.

U Lovranu, tradicionalno blagdansko druženje, manifestaciju ”Vilja Božja va Lovrane” organizira UHBDR Lovran u suradnji s Puhačkim orkestrom Lovran i moto-klubom ”Morski konjić” iz Ičića. Na sam Badnjak, druženje će se održati od 10 do 13 sati u centru mjesta – ”pod marunom”, a tada će članovi UHBDR-a prigodnom hranom i pićem počastiti sugrađane, a članovi moto-kluba obradovat će djecu božićnim darovima.

U Opatiji će se druženje organizirati isto na Badnjak, kod tržnice, u 10 sati gdje će učenici Ugostiteljske škole pripremiti frigane ribice.

Vidimo se!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Radovi na uređenju Ulice R.K. Jeretova gotovi do 5. ožujka

Po najavi dobivenoj od Županijske uprave za ceste, radovi na uređenju ulice Rikarda Katalinić Jeretova trajati će do 5. ožujka.“Do ...