Početna - IZDVOJENO - Na Exclusive Auto Moto Showu izloženo 150 modela vozila
Foto: web

Na Exclusive Auto Moto Showu izloženo 150 modela vozila

Treći EXCLUSIVE AUTO MOTO SHOW je i ove godine privukao ljubitelje auto-moto industrije te svih koji su željni novih dostignuća auto­ moto tehnologije.

Hrvatska publika tako i ove godine ima priliku vidjeti ekskluzivna vozila u atraktivnom prostoru, na čak 4000 četvornih metara, na četvrtom katu Tower Centra Rijeka (ex Semeraro) sve do nedjelje, 29. ožujka 2015. Za dobru zabavu, na otvorenju najznačajnijeg automobilskog događanja u Hrvatskoj, bio je zadužen duhoviti Mario Petreković koji je tri sata neumorno vodio program, razgovarao s posjetiteljima i izlagačima i slikao se s fanovima.

Ovogodišnji Exclusive Auto Moto Show može se podičiti i brojnim pratećim sadržajima, poput ponude automobilskih guma, audio sustava ili osiguravateljskih kuća.

Ulaz na sajam je u potpunosti besplatan.
Exclusive Auto Moto Show možete posjetiti svaki dan od 9 do 21 sat, odnosno u nedjelju od 10 do 21. Također. U nedjelju, 29. ožujka na krovu Tower Centra Rijeka (a u slučaju lošeg vremena na 5b razini garaže) održat će se DB Drag & Style Show. Na automotodromu Grobnik će se u nedjelju, 29. ožujka, kao dio programa ovogodišnjeg Exclusive Auto Moto Showa, od 10 do 18 sati održati Grobnik Track Day.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...