Početna - IZDVOJENO - Na Panorami pregažene dvije mlade lisice, još par mladunaca i mama lutaju uz cestu

Na Panorami pregažene dvije mlade lisice, još par mladunaca i mama lutaju uz cestu

Proteklih nekoliko dana mnogi vozači koji su prolazili preko Panorame na putu od Matulja prema Rijeci ili obratno imali su priliku vidjeti nekoliko mladih lisica uz samu prometnicu.

Ovim putem želimo upozorili da se pripazi na njih tijekom vožnje, no nažalost, kako se može doznati putem društvenih mreža, tijekom večernjih sati u utorak dvije su ipak nastradale.

“Oko 23 sata nedaleko od ex hotela Panorama na cesti leže dvije mlade  pregažene lisice, a treća oko njih obilazi i kao da ih moli da se dignu s ceste. Mama lisica hoda uz cestu 50 metara dalje kao da ih traži ili traži pomoć od automobila koji prolaze. Na cesti je i komad veće plastike odvaljen od automobila koji ih je pogazio. Ja sam zaustavila auto podalje i približila se da vidim ima li spasa mladim lisicama na cesti, ali bile su mrtve. Iako ni ne znam što i kome prijaviti takvu situaciju. Tko bi trebao prebaciti mamu lisicu i preostalog mladog lisca izvan grada? Tužan prizor, užasno”, stoji, između ostalog, u Facebook objavi Ive Ćulumović.

Kako doznajemo ostalo je na spomenutoj lokaciji još nekoliko mladunaca koji se znaju zaigrati na cesti, pa pozivamo vozače na dodatni oprez.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Državni tajnik za sport Tomislav Družak posjetio Kastav

Na susretu je bilo govora i o važnoj ulozi sporta u krizi koju je izazvala pandemija koronavirusa Državni tajnik za ...