Početna - IZDVOJENO - Na Viškovu započeli radovi na izgradnji parkirališta uz Nogometni klub Halubjan

Na Viškovu započeli radovi na izgradnji parkirališta uz Nogometni klub Halubjan

Danas su počeli pripremni radovi na izgradnji parkirališta uz Nogometni klub Halubjan. Rok izvođenja radova je 120 kalendarskih dana, a u ovaj zahvat Općina će uložiti 1,1 milijun kuna.
Radove izvodi tvrtka CPK d.d. Koper. U sklopu investicije postavit će se sva potrebna komunalna oprema, izgradit će se sustav oborinske odvodnje te postaviti vertikalna i horizontalna signalizacija. Prethodno će se preložiti postojeće instalacije u zoni zahvata. Cijela površina će se asfaltirati, a na njoj će po završetku zahvata biti 50-ak označenih parkirnih mjesta s rezerviranim mjestima za osobe smanjene pokretljivosti. Izgradit će se i posebno obilježiti parking za autobuse. Napravit će se i novi izlaz s parkirališne površine te dobiti nova mogućnost za uključenje na prometnicu prema Kastvu. Za vrijeme izvođenja radova u zoni zahvata će se uvesti privremena regulacija prometa pa se korisnici mole za pojačanu pažnju pri dolasku i odlasku s Halubjana.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Jedna osoba ozlijeđena prilikom prometne nesreće na staroj cesti preko Učke!

Zbog izlijetanja kamiona na županijskoj cesti Vela Učka – Poklon, ova je cesta trenutno zatvorena za sav promet! Prema prvim ...