Početna - IZDVOJENO - NAJAVA POČETKA RADOVA NA REKONSTRUKCIJI ULICE MARŠALA TITA
radovi
arhiva

NAJAVA POČETKA RADOVA NA REKONSTRUKCIJI ULICE MARŠALA TITA

Djelatnici Liburnijskih voda koji su posljednjih dana provjeravali stanje šahtova duž Maršala Tita od raskrižja kod hotela Ambasador do Hotela Palace, najava su većih sanacijskih radova na tom dijelu ceste koje će u 2015. godini zajednički izvesti Grad Opatija i Županijska uprava za ceste.

Zbog obimnosti radova, prvi dio radova izvest će se ovog proljeća, dok će sami radovi zamjene asfaltnog stroja ceste uslijediti po završetku turističke sezone.

Kroz 15-ak dana započet će radovi na sanaciji i zamjeni šahtova oborinske i sanitarne kanalizacije, s time što će dio šahtova biti i eliminiran ugradnjom tzv. slijepih šahtova. Paralelno uz sanaciju šahtova, izvest će se radovi i na ugradnji cijevi za DTK kanalizaciju (odnosno, provlačenje telekomunikacijskih vodova) kao i zamjena kabela javne rasvjete.

Svi radovi trebaju biti izvedeni kroz 60 radnih dana, ukoliko vremenske prilike to budu dozvolile, te uz naznaku da će za vrijeme karnevalskih događanja u Opatiji (Dječja povorka, Balinjerada … ) kao i za dane Uskrsa, radovi biti obustavljeni i promet će se odvijati nesmetano.

Početak radova te uspostavljena privremena prometna regulacija bit će pravovremeno najavljivani za svaku dionicu radova.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...