Početna - IZDVOJENO - Najavljena eko tržnica u Opatiji
eko
web

Najavljena eko tržnica u Opatiji

Udruga Žmergo je pripremila jednu finu eko poslasticu, tako, ove subote, 30.08.2014. s početkom u 8 sati u Opatiji. Ispred opatijske tržnice kreće opskrba raznovrsnim zdravim povrćem, voćem, marmeladama, medom, sirom, jogurtima, lavandom i svime što se samo poželjeti može.

Tradicija se nastavlja i što se tiče same tržnice nema promjena. Tako će se i ovoga puta tijekom prijepodneva ispred opatijske tržnice i Konzuma nalaziti ekološki certificirani proizvođači na čijim štandovima ćete iz prve ruke moći saznati sve detalje o ponuđenom proizvodu, degustirati, odabrati nešto za sebe iz široke palete i vjerujemo, na kraju kupiti.

Žmergo je organizirao i kompostiranje te prezentaciju od samog početka, od usitnjavanja grana, listova i ostalih komponenti za kompost upotrebljavajući drobilicu i sjeckalice. Osim same radionice, građani će biti u mogućnosti iznajmiti sjeckalicu, tj. drobilicu od Udruge Žmergo.

eko tržnica Opatija

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...