Početna - IZDVOJENO - Najavljene aktivnosti oživljavanja dječjih igrališta na području Opatije 

Najavljene aktivnosti oživljavanja dječjih igrališta na području Opatije 

Predsjednica Odbora za društvene djelatnosti Grada Opatije Gordana Grgurina i tajnica Društva „Naša djeca“ Opatija Sanja Škorić najavile su na konferenciji za medije aktivnosti koje će se provesti s ciljem oživljavanja dječjih igrališta na području grada Opatije. U okviru ove zajedničke akcije pod nazivom „Oživimo dječja igrališta“ održat će se niz aktivnosti koje će započeti u rujnu te će se provoditi do kraja godine, a obuhvatit će istraživanje i anketiranje građana o posjećenosti dječjih igrališta u gradu, uvođenja novih sadržaja i postavljanje novih sprava na nekim od igrališta, održavanje okruglog stola o važnosti dječjih igrališta, predavanje za roditelje o sigurnosti na dječjim igralištima te organiziranje Dana dječjih igara na opatijskim dječjim igralištima.

Istaknuto je kako im je želja oplemeniti sadržaje nekih od opatijskih igrališta novim, atraktivnijim spravama s udjelom „prirodnih“ elemenata, kao i prilagoditi ih djeci s teškoćama u razvoju, a sve s ciljem da djeca provode što više vremena na otvorenom, u igri i druženju, uz rekreaciju i zabavu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gospa

15. kolovoz, blagdan Vele Gospe

Svim čitateljicama i čitateljima portala Liburnija.com povodom blagdana Vele Gospe želimo mir i sreću. Redakcija portala liburnija.com