Početna - ZABAVA - SHOWBIZ - Najbolji splitski stand up komičari prvi put u Opatiji

Najbolji splitski stand up komičari prvi put u Opatiji

Najbolji splitski stand-up komičari prvi put dolaze u Opatiju! Nakon rasprodanih dvorana diljem Hrvatske, s tematskom stand-up predstavom “Mi muškarci, vi žene” predstavit će se publici u subotu, 1. kolovoza 2020. na Ljetnoj pozornici

Svi u životu prolazimo kroz raznorazne ljubavne zgode i nezgode. Ponekad nedostaje razumijevanja u muško-ženskim odnosima, ali komičarski um iz takvih situacija izvlači ono najduhovitije. Kakve su ih sve romantične i manje romantične zavrzlame snašle i kako su se sve pokušavali izvući, ispričat će vam pripadnici, kad su u pitanju muško-ženski odnosi, slabijeg spola, Tomislav Primorac, Josip Škiljo, Ivica Lazaneo i Ante Travizi.

Za sve one koji ih još nisu imali prilike upoznati, SplickaScena je stand-up comedy kolektiv iz Splita. Preko 380.000 ljudi upoznalo ih je gledajući njihov prvi cjelovečernji comedy specijal “Stand-up po splicki” koji su objavili na YouTube-u. Osim u Splitu, redovito nastupaju po čitavoj Hrvatskoj i šire, uz odlične reakcije i odaziv publike.

Predstava nije primjerena za osobe mlađe od 16 godina.

Cijena ulaznice iznosi 80 kuna. Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr. Na dan programa, blagajna na ulazu u malu Ljetnu pozornicu otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

Javlja  Fiuman.hr
Preuzeto s: Rivijera News

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Pogledajte tko je Kastavac mjeseca ožujka

Kastavac mjeseca ožujka je – Dennis Jakus Dennis Jakus pomiče granice i slijedi svoje snove. Unatoč cerebralnoj paralizi od malih ...