Početna - IZDVOJENO - Najljepša plaža na Jadranu – Maržić preuređuje Lido u Opatiji
Lido Opatija
foto: S. Lakić

Najljepša plaža na Jadranu – Maržić preuređuje Lido u Opatiji

Po drugi put je otvoren natječaj nad opatijskim pomorskim dobrom, a koji se odnosi na dio obale od novootvorenog hotela-butika “Bevanda” do ulaza u park “Angiolina”. I ovaj put na natječaj se jedini prijavio riječki magnant Zoran Maržić.
Hoće li Maržić uspjeti dobit koncesiju nad Lidom saznat ćemo u studenom, a ukolioko Županijska skupština dodijeli koncesiju Maržiću te bude li sve išlo glatko po pitanju radova, do sljedećeg ljeta Opatija bi mogla imati najljepšu plažu na Jadranu.

Prema najavama, kupalište Lido moglo bi osvanuti u novom, modernom ruhu, sa nizom sadržaja i ekskluzivnom ponudom i uslugom. Na navedenom prostoru planira se izgradnja bazena, prostora sunčališta, bara, restorana, a predviđeno je i spajanje obalnog puta.
Ovaj Maržićev projekt zapravo bi trebao biti baziran na idejnom rješenju Grada Opatije za kupalište Lido koje je javnosti predstavljeno prije nekoliko godina.
Na nedavno održanom Turističkom vijeću Grada Opatije, predsjednik TZ-a i gradonačelnik Dujmić najavili su da bi Zoran Maržić mogao biti novi koncesionar kupališta Lido, a koncesija će biti dodijeljena na 20 godina.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...