Početna - IZDVOJENO - Najuspješnije regionalne agencije prezentiraju svoje startupe na RockPaperStartupsu 2014.
rockpaperstartups
web

Najuspješnije regionalne agencije prezentiraju svoje startupe na RockPaperStartupsu 2014.

Tema konferencije je „Agencija, startup, uspjeh“, a okupit će agencijaše, startupaše i investotore koji traže timove u koje vrijedi ulagati. Održat će se danas i sutra u ulici Ivana Gorohovca 1 (Bernanrdi) s početkom u 10:00 sati. RockPaperStartUp je najkorisnija konferencija u regiji za startupe, a na kojoj će se spojiti najuspješnije domaće agencije s vlastitim startupom te investitori koji traže timove vrijedne ulaganja.

Ovogodišnja konverencija cilja na agencijaše koji imaju svoj startup, proizvod, a tema predavanja usmjerena je na izazove koji prate jednu takvu tvrtku. Među govornicima bit će Daniel Ackermann iz Degordiana, jedne od naših najuspješnijih digitalnih agencija,Mario Frančešević iz Socialbakersa, uspješnog češke tehnološke tvrtke koja je svojedobno akvizirala Frančeševićev startup baziran u Splitu, Andraž Logar iz tvrtke 3fs, RnD lab (laboratorij za istraživanje i razvoj) te mnogi drugi.

Skako  su se agencijski ljudi već dokazali kao uspješni timovi, što investitori prvenstveno i gledaju pri ulaganju u startup, upravo su oni i najzanimljivi kada su pitanju ulaganja. Iz tog su razloga prisustvo na konferenciji potvrdili i brojni investitori među kojima su Max Gurvits, partner iz Teres Capitala i Jure Mikuž, glavni partner u RSG Capitalu, kako bi među prisutnim startupašima pronašli potencijal za ulaganje, ali i dali savjete za nastavak uspješnog poslovanja.

Potporu ovoj konferenciji dao je i PayPal, čime ovaj svjetski tehnološki div nastavlja svoje partnerstvo s najkorisnijom regionalnom startup konferencijom, slovenski 3fs RnD lab (laboratorij za istraživanje i razvoj) te .Me domena, vodeći svjetski domenski registar. RockPaperStartups cilja da postane vodeća startup konferencija u regiji, svojevrsni katapult domaćim startupima prema svjetskom tržištu.

Više informacija o konferenciji doznajte putem linka:http://www.netokracija.com/events/rockpaperstartups2014/.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...