Početna - GOSPODARSTVO - Nandoru Mandiću povelja za razvoj obrtništva u Opatiji

Nandoru Mandiću povelja za razvoj obrtništva u Opatiji

Nakon popuštanja epidemioloških mjera, održana je skupština Udruženja obrtnika Opatija, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga. Domaćin joj je bio član Udruženja obrtnika Ante Bistre, budući da je održana u Medveji, na terasi konobe Kali koja je u njegovom vlasništvu. Na sjednici su prezentirane aktivnosti Udruženja obrtnika Opatija tijekom 2020. godine kojih je bilo poprilično, iako je koronakriza omela izvršenje plana u cijelosti. Donesen je godišnji obračun Financijskog plana Udruženja obrtnika za 2020. te usvojeno Izvješće o radu za 2020. godinu.
Po završetku radnog dijela Skupštine, obrtniku Nandoru Mandiću dodijeljeno je priznanje Hrvatske obrtničke komore “Povelja za izniman doprinos razvoju obrtništva i obrtničkih institucija”.
“Gospodin Mandić u svojih 46 godina obrtničkog staža, kao vlasnik kovinotokarske radnje, svojim djelovanjem doprinosi razvoju i ugledu obrta, očuvanju obrtničkih vještina i znanja, njegovanju obiteljskog obrta te unapređenju strukovnog obrazovanja kroz dugogodišnju obuku naučnika” priopćili su iz Udruženja obrtnika Opatija, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Druga sezona britanske serije “Hotel Portofino” nastavlja se snimati i u Opatiji

Produkcijska kuća Drugi plan d.o.o., u suradnji s Eagle Eye Drama Production iz Velike Britanije priprema snimanje druge sezone dramske ...