Početna - IZDVOJENO - Napadnute žene na području Matulja i Opatije

Napadnute žene na području Matulja i Opatije

Policijski službenici Policijske postaje Opatija dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela imovinskog kriminaliteta. Sumnjiči se da je tijekom mjeseca listopada i studenoga prošle godine na području Matulja i Opatije počinio tri kaznena djela krađe na štetu triju hrvatskih državljanki. Njima je otuđio novčanike s novcem, osobnim dokumentima i bankovnim karticama, mobitel, i druge predmete, materijalno ih oštetivši za najmanje 2500 kuna.
Tijekom istraživanja u suradnji sa službenicima I. policijske postaje Rijeka provedena je pretraga doma, vozila i drugih prostorija na području Kastva, Matulja i Opatije gdje je dio otuđenih predmeta pronađen te su vraćeni vlasnicama. Pretragom je uz navedeno pronađeno i oko 36 grama droge marihuana i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela. Osim spomenutoga, prilikom pretrage na matuljskoj adresi je zatečena i hrvatska državljanka za kojom su bile raspisane tri potrage.
Zbog sumnje u počinjenje tri kaznena djela krađe hrvatski državljanin je kazneno prijavljen državnom odvjetništvu, dok je protiv drugog hrvatskog državljanina podnesen optužni prijedlog radi počinjenog prekršaja iz domene Zakona o suzbijanju zlouporabe droge.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Radovi na uređenju Ulice R.K. Jeretova gotovi do 5. ožujka

Po najavi dobivenoj od Županijske uprave za ceste, radovi na uređenju ulice Rikarda Katalinić Jeretova trajati će do 5. ožujka.“Do ...