Početna - IZDVOJENO - Nastavnica cijelu godinu ne pušta učenika na svoje satove
školske klupe
web

Nastavnica cijelu godinu ne pušta učenika na svoje satove

Osnovna škola Augusta Šenoe iz Osijeka prijavila je svoju djelatnicu Anticu Kelavu koja cijele školske godine učeniku osmog razreda I.P. ne dopušta pristup u učionicu. Prijava je podnesena na četiri adrese.

Prema riječima ravnatelja škole Krešimira Ćosića, to nije sve, jer je Kelava, dugogodišnja djelatnica koju od mirovine dijele samo dvije godine, napravila i niz drugih ozbiljnih propusta.

Gnjevni roditelji i skrbnici drže kako je svojim ponašanjem baš to zaslužila. I.P. je i prekjučer otišao na nastavu, no ne i na sat kemije. Potvrdio je to i Damir Sitar, dječakov odgojitelj u Domu za odgoj djece i mladeži Osijek, koji kaže kako je ponašanje profesorice Kelave prava rijetkost.

Svjesni su toga i mnogi roditelji, koji su također na više adresa prijavljivali Kelavu, jer je, kako doznajemo, u nekoliko navrata pogubila radne bilježnice učenika i naknadno ih optuživala, pa naposljetku dijelila jedinice. Poznato je to i ravnatelju, koji čeka odgovore nadležnih tijela. U međuvremenu se nastava uobičajeno odvija. Ipak bez I. P.-a, kojemu je ulaz u učionicu biologije i kemije zbog nepoznatog razloga još uvijek zabranjen.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Iz KBC-a Rijeka pozivaju sve darivatelje krvi koji su preboljeli Covid-19: Prikuplja se plazma za liječenje oboljelih

Pozivaju se dobrovoljni davatelji krvi koji su preboljeli COVID-19, a od prestanka simptoma bolesti ili laboratorijski potvrđene infekcije SARS- CoV-2 ...