Početna - IZDVOJENO - Nastavnica cijelu godinu ne pušta učenika na svoje satove
školske klupe
web

Nastavnica cijelu godinu ne pušta učenika na svoje satove

Osnovna škola Augusta Šenoe iz Osijeka prijavila je svoju djelatnicu Anticu Kelavu koja cijele školske godine učeniku osmog razreda I.P. ne dopušta pristup u učionicu. Prijava je podnesena na četiri adrese.

Prema riječima ravnatelja škole Krešimira Ćosića, to nije sve, jer je Kelava, dugogodišnja djelatnica koju od mirovine dijele samo dvije godine, napravila i niz drugih ozbiljnih propusta.

Gnjevni roditelji i skrbnici drže kako je svojim ponašanjem baš to zaslužila. I.P. je i prekjučer otišao na nastavu, no ne i na sat kemije. Potvrdio je to i Damir Sitar, dječakov odgojitelj u Domu za odgoj djece i mladeži Osijek, koji kaže kako je ponašanje profesorice Kelave prava rijetkost.

Svjesni su toga i mnogi roditelji, koji su također na više adresa prijavljivali Kelavu, jer je, kako doznajemo, u nekoliko navrata pogubila radne bilježnice učenika i naknadno ih optuživala, pa naposljetku dijelila jedinice. Poznato je to i ravnatelju, koji čeka odgovore nadležnih tijela. U međuvremenu se nastava uobičajeno odvija. Ipak bez I. P.-a, kojemu je ulaz u učionicu biologije i kemije zbog nepoznatog razloga još uvijek zabranjen.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...