Početna - IZDVOJENO - Nelegalno prošireni štandovi na Slatini moraju biti uklonjeni
opatija standovi

Nelegalno prošireni štandovi na Slatini moraju biti uklonjeni

Ruglo koje se pojavljuje na dijelu Pančere gdje troje nositelja koncesijskoga odobrenja obavlja djelatnost protivno uvjetima odobrenja – uskoro će biti uklonjeno.

Troje zakupaca ne pridržava se uvjeta i krši odredbe iz izdanih  koncesijskih odobrenja za postavljanje štandova za prodaju robnog asortimana koje su dobili u te svrhe na šetnici Slatina.

Zakupci su dobili odobrenje da postave štandove u određenim gabaritima, no zakupci svakodnevno koriste i površine izvan dozvoljenih granica oko štandova na kojima rasprostiru robni asortiman, što je nelegalno.

Djelatnici komunalnog redarstva Grada Opatije u više su navrata, i usmeno i pismeno,  upozoravali zakupce da se moraju pridržavati odredbi koncesijskog odobrenja, te da robu koju izlažu izvan štandova, dakle –  izvan odobrenih granica – uklone.

Gradski Odjel komunalnog sustava i zaštite okoliša stoga je danas trima zakupcima, koji se ne pridržavaju uvjeta iz koncesijskog odobrenja, izdao rješenje da u roku od tri dana uklone izloženi robni asortiman s površina koje su izložili na površinama izvan  koncesijskog odobrenja.

Ukoliko zakupci samostalno ne naprave rješenjem naloženo u propisanom roku, roba koja se nalazi izložena izvan štandova  prisilno će se ukloniti.

Paralelno, gradski Odjel za komunalni sustav pokreće i proceduru  oduzimanja koncesijskih odobrenja trojici zakupaca na Slatini jer krše odredbe i uvjete koncesijskog odobrenja.

Nadležni u Gradu Opatiji poručuju da će se jednako postupiti prema svim zakupcima, ako ne poštuju uvjete iz dobivenih koncesijskih  odobrenja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...