Početna - TOP2 - Nesretan ishod Dinama spasio Hrvatsku od Korona pakla

Nesretan ishod Dinama spasio Hrvatsku od Korona pakla

Kako je sudbina srušila snove Dinamu i sačuvala Hrvate od epidemiološke katastrofe, kakva danas trese Italiju.

Donosimo nevjerovatnu analitiku završne faze grupnog natjecanja lige prvaka, koja je u tom trenutku Dinamu donjela tugu i bol, a danas šok od scenarija koji se tog 6. studenog trebao dogoditi.

O čemu se radi. Izgleda da je pronađen “nulti” pacijent koji je raširio Korona virus po Italiji. 13.02. umro je muškarac u Valenciji, kojemu je nakon ekshumacije dokazano da je umro od Korona virusa. 19.02. u Milano je došlo 2500 navijača Valencije na utakmicu lige prvaka Atalanta-Valencija, na kojoj je bilo ukupno oko 45000 navijača. Znači postoji velika vjerojatnost da se od “nultog” pacijenta zarazio jedan broj navijača Valencije i prenio Korona virus na ostale navijače na stadionu u Milanu.

Koju sad hipotezu postavljamo. Dinamo je tu Atalantu pobijedio u Zagrebu s 4:0 i nitko realan Atalantu nije očekivao u završnici Lige prvaka. Međutim, kasnijim neočekivanim rezultatima (naročito Dinamo-Šahtar gdje je Dinamo vodio s 3:1 i 4 minute prije kraja dozvolio Šahtaru da izjednači) Dinamo ispada iz završnice, a Atalanta ulazi na drugo mjesto u skupini, na kojem je trebao biti Dinamo.

E sad, da se nije to dogodilo – u završnici Lige prvaka bio bi Dinamo, a Valencija sa svojim bolesnim navijačima došla bi igrati u Zagreb – i to istog datuma (19.02.)

Što to znači – da bi ona situacija koja se desila Italiji zadesila Hrvatsku. Znači Dinamo je ispadanjem iz Lige prvaka spasio Hrvatsku od katastrofe kakva sada vlada u Italiji.

Kada je Šahtar izjednačio u 94. minuti, i kritika i publika je pucala od bijesa, jer su napravili takve početničke greške u zadnjim minutama – ali sada im je sve oprošteno.

Tako je na najbrutalniji mogući način sudbina demonstrirala svoju moć, a nacija iz tog scenarija izvukla snažno uvjerenje u životnu uzrečicu kako je svako zlo za neko dobro.

Autor: Boško Županović, mag.iur.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Nakon Denija Srdoča, novi chef “Draga di Lovrana” je Zdravko Tomšić

“Točno je, sve smo definirali i efektivno počinjem raditi za dva tjedna,” rekao nam je u subotu oko podne chef ...