Početna - IZDVOJENO - Nesvakidašnja izložba u T-objektu Rikard Benčić u Rijeci
izložba
web

Nesvakidašnja izložba u T-objektu Rikard Benčić u Rijeci

Danas je otvorenje  izložbe “Dualizam/Dualism” mladog riječkog fotografa Filipa Koludrovića u 20.00 sati u T-objektu Rikard Benčić.

Koristeći medije instalacije, performansa i fotografije, unutar specifičnog i nesvakidašnjeg izložbenog prostora, autor nas uvodi u svijet dualizma te posjetiteljima nudi novi doživljaj izložbe fotografija koji se uvelike razlikuje od onih klasičnih. Svojim postavom, izložba je podijeljena u dva dijela koji se vizualno i konceptualno razlikuju jedan od drugoga, a autor putem fotografske leće komparira prirodu i arhitekturu s ljudskim tijelom. Ono što im je zajedničko jesu oblici, ljudska intervencija, svojevrsna arhitektura tijela i prirode. Autorove fotografije govore o (ne)skladu prirode i tijela te nas potiču da otkrijemo ono što je već unaprijed upisano i sadržano u samoj fotografiji. Sadržaj ovih fotografija nas privlači i otkriva namjeru autora, a to je prikazati da postoje dvije ravnopravne kategorije kako stvarnosti, tako i imaginacije.

Predlažemo da se fotografija promatra u samoći. Izgubite se u njima.

Nakon izložbe planirano je druženje unutar H-objekta kompleksa.

Izložbu je moguće popratiti i u subotu, 9. svibnja od 10.00 – 20.00 sati.

Ulaz je slobodan i na donaciju.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...